Birthe's Madside

 

Smør fra Montpellier
Tilbehør, Saucer, Dressing - Personer: 4
  • 2 spsk purløg
  • 2 spsk kørvel (frisk)
  • 2 spsk estragon (frisk)
  • 4 sardelfileter
  • 6 æggeblommer (hårdkogte)
  • 3 cornichoner (små eddike Agurker)
  • 2 tsk kapers
  • salt (lidt)
  • ½ hvidløgsfed (presset)
  • peber (lidt)
  • muskat (lidt)
  • 100 g smør (blødt)
  • citron (efter smag)
  • olie

Dette velsmagende æggesmør severes til varme grønsager. Kør sardeller, æggeblommer, agurker, kapers, hvidløg og krydderier gennem foodprocessoren. Tilsæt smørret og rør igen. Smag evt. til med lidt citronsaft og salt. Tilsæt lidt olie, så blandingen får den rette konsistens.

Kilde: Leif Jørgensen, 02 Sep 93

 

 

Birthe's Madside