Birthe's Madside

 

Spinatsauce
(4 pers)
  • 1/2 dl vand
  • 450 g frossen, hel spinat
  • 25 g smør
  • 25 g finthakket charlotteløg
  • 1/2 liter sauce naturel
  • 3/4 tsk tørret basilikum
  • 3/4 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Pasta:
  • 600 g frisk pasta
  • Tilbehør:
  • Tomatsalat

Kom vand og spinat i en gryde og tø spinaten op ved svag varme. Hæld den optøede spinat i en sigte og pres den fri for vand. Smelt smørret i en gryde. svits løgene heri. Tilsæt Sauce Naturel, spinat og basilikum. Bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

Servering: Server saucen til friskkogt pasta.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

 

 

Birthe's Madside