Birthe's Madside

 

Stærk chilidip

Endnu en "dip" Brug den til retter af krabber, rejer, hummer, blæksprutte og andre af havets frugter. Du kan også bruge den til fisk.

  • ½ kop korianderblade
  • ½ kop frisk presset citronsaft
  • ½ kop fiskesovs
  • ½ kop hvidløg
  • 1 spsk korianderrod
  • ca. 10 friske grønne chili (Prik kii nuu)
  • 1 tsk sukker

Bland citronsaft og fiskesovs. Hak korianderbladene, korianderrod og hvidløg meget fint. (jo finere jo bedre) Hak chilierne meget fint (rør ikke øjnene!) Alle ingredienser blandes godt sammen. Denne dip skal tilberedes umiddelbart før det skal bruges, da citronsaften vil trække klorofylen ud af korianderbladene. Dette vil betyde at den bliver kedeligt gul. Nahm djim talae skal fremstå frisk grøn.

 

 

Birthe's Madside