Birthe's Madside

 

Sur-sød sovs
(4 pers)
  • 1 fersken
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk vineddike
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 knsp ingefær
  • 1 spsk soya
  • 3 dl vand
  • 2 tsk maizenamel
  1. Pil og udsten ferskenen.
  2. Skær den ud i små terninger.
  3. Svits dem 2 minutter i olie.
  4. Rør eddike, honning, puré, ingefær og soya i.
  5. Ryst maizenamel og vand sammen til en jævning.
  6. Pisk jævningen i sovsen og kog den ved svag varme i 5 minutter.

Servering: Er god til risretter og forårsruller.

Variation: Fersken kan erstattes af ananas.

Tilberedningstid: Totaltid: 20 minutter. Arbejdstid: 15 minutter.

Kilde: Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside