Birthe's Madside

 

Svampesovs
(4 pers)
  • 200 g markchampignions
  • 1 glas udblødte blandede franske skovsvampe
  • 20 g smør
  • ¼ piskefløde
  • 1½ dl bouillon
  • evt. 1 dl hvidvin
  • 3-4 spsk soja
  • salt og peber

Udblød skovsvampene i vand og skyl dem 3-4 gange under koldt vand. Rens markchampignionerne og skær dem ud i kvarte eller skiver. Varm smørret op på en pande og brun svampene. Tilsæt bouillon og evt. hvidvin og lad det koge 1/3 ind. Tilsæt fløden og lad det koge lidt ind også. Smag til med soja, salt og peber.

Servering: Server sammen med nye kartofler, salat og grillbøffer eller andre stegte stykker kød.

Kilde: Søren Frimann Trads

 

 

Birthe's Madside