Birthe's Madside

 

Svampesovs 2
4 personer

Går godt til vildt, okse- og alt andet mørkt kød.

  • 1 pk. bacon

  • 1 bakke champion, ell. 1 pk. opblødte tørrede svampe

  • 50 g smør

  • 1 lime frugt, eller ½ citron

  • salt og pebber

  • ¼- ½ piskefløde

  • krydderi efter smag

Svits bacon (i små stykker) i en lille gryde, tag det op, tilsæt lime (citron), krydderi og svampe afdryppet og udskåret i små stykker. Lad det svitse kortvarigt. tilsæt fløde og evt. ½ snapsglas kraftig rødvin. Omrør og tilsæt bacon, juster med salt, peber og dit ynglingskrydderi. Sørg for at konsistensen er "tyk" cremet. Kun lidt til hver, fordi !

Servering: I sovsekande eller lignende.

Kilde: Per Voigt

 

 

Birthe's Madside