Birthe's Madside

 

Tomat sovs til pizza og pasta
(4 personer)
  • 3 stor løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dåse flåede tomater
  • salt
  • peber
  • timian
  • oregano
  • bassilikum
  • chilli (stærk)

Løg og hvidløg snittes fint og svitses i olivenolie.

Dåsetomaterne blendes og hældes ved.

Tilsæt salt og peber, masser af timian og basilikum samt lidt oregano. Smag til med lidt stærk chilli. Chilli smagen må gerne være lidt stærk men absolut ikke dominerende.

Lad sovsen småsimre i en times tid ved lavt blus. Det giver en god konsistens på sovsen.

Sovsen kan serveres til pasta med reven parmesanost til.

Man kan også bruge sovsen som bundlag på en pizza. Der er ca. til 2 store pizza'er.

Sovsen er fryseegnet.

Kilde: Hans Løgeskov

 

 

Birthe's Madside