Birthe's Madside

 

Varm sauce med edragon
Tilbehør, saucer 4 personer
  • 1 dåse cremefraiche 38% (175 ml)
  • 1 dåse cremefraiche 18% (175 ml)
  • ½ tsk tørret esdragon
  • ½ tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk friskhakket persille
  • Pynt:
  • Friskhakket persille

Kom cremefraiche i en tykbundet gryde. Varm saucen godt igennem. Tilsæt esdragon og persille, og smag saucen til med salt og peber.

Saucen kan serveres til røget kylling, stegt oksekød og fisk.

Tips: Saucen kan tilberedes af 38% cremefraiche alene.

Kilde: Tillæg til hele Danmarks opskriftsbog: Karolines Køkken nitten Sauce med cremefraiche fra Karolines Køkken

Inddappet af: Thomas V. Nielsen

 

 

Birthe's Madside