Birthe's Madside

 

Varm sauce med friske krydderurter
Tilbehør, saucer 4 personer
  • 30 g smør
  • 2 spsk finthakket zittauerløg
  • 1 dåse cremefraiche 38% (175 ml)
  • 1 dåse cremefraiche 18% (175 ml)
  • 2 spsk friskklippet karse
  • 2 spsk friskklippet purløg
  • 2 spsk friskhakket persille
  • ½ tsk groft salt
  • Friskkværnet peber

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Vend løgene heri, til de er klare. Tilsæt cremefraiche. Varm saucen godt igennem. Tilsæt krydderurterne og smag saucen til med salt og peber.

Saucen serveres til kogt fjerkræ og fisk.

Tips: Saucen kan tilberedes af 38% cremefraiche alene.

Kilde: Tillæg til hele Danmarks opskriftsbog: Karolines Køkken nitten Sauce med cremefraiche fra Karolines Køkken

Inddappet af: Thomas V. Nielsen

 

 

Birthe's Madside