Birthe's Madside

 

Varm sauce med tomatpuré
Tilbehør, saucer 4 personer
  • 30 g smør
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • 2 tsk delikatessepaprika
  • 1 dåse cremefraiche 18% (175 ml)
  • 3 spsk tomatpuré
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • Evt. sukker

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Vend løgene heri, til de er klare. Tilsæt paprika og derefter cremefraiche. Varm saucen godt igennem og smag den til med tomatpur‚, salt, peber og evt. sukker. Server saucen til karbonader, kylling, frikadeller og medisterpølse.

Kilde: Tillæg til hele Danmarks opskriftsbog: Karolines Køkken nitten Sauce med cremefraiche fra Karolines Køkken

Inddappet af: Thomas V. Nielsen

 

 

Birthe's Madside