Birthe's Madside

 

Champignon-toast
4 personer
  • 50 g smør
  • 1 lille løg
  • 1 citron
  • 250 g friske champignon
  • 4 tsk maizenamel
  • 3½ dl fløde(13%)
  • 1 tsk karry
  • salt
  • peber
  • 4 skiver formbrød
  • persille

Smelt smørret og svits de hakkede løg, til det er gyldent. Tilsæt citronsaft og de rensede, skivede champignoner. Lad det snurre 3–4 minutter. Rør maizenamelet op med lidt af fløden. Hæld resten af fløden over svampene og lad det koge op. Jævn saucen med maizena/flødeblandingen. Smag den til med karry(kan undlades), salt og peber – den skal smage mildt. Hold saucen varm. Rist brødet og fordel stuvningen på det varme brød. Drys med hakket persille.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside