Birthe's Madside

 

"Bee hoon" suppe
  • svinekød
  • svineribben
  • rejer
  • bee hoon
  • små løg
  • hvidløg
  • porrer
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vetsin
  • kinesisk soya
  • peber

En gryde med vand bringes i kog, hvorefter svinekødet og benene kommes i og koges til kødet er mørt. Kødet tages op, men benene skal blive i suppen.

Varm en pande med olie og steg rejerne sammen med hvidløg. Tilsæt lidt vand og lad det koge på panden i ca. 1 min., hvorefter rejerne tages op.

Hæld suppen fra panden over i den anden suppe. Løget snittes og ristes på panden. Sæt "bee hoon"-ene i blød i koldt vand.

Tilsæt salt, peber, vetsin og soya til suppen, og lad den koge igen og "bee hoon" tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter der slukkes.

"Bee hoon"-ene tages op på en dyb tallerken i passende portioner. Kødet skæres i skiver og kommes på sammen med rejer, ristede løg og snittede porrer. Til sidst hældes suppen over.

Af: Annie Yeo Christensen

Kilde: Jørgen Christensen

 

 

Birthe's Madside