Birthe's Madside

 

Borgmestergårdens suppe
(6 pers.)
  • 5 porrer
  • 2 mellemstore løg
  • 40 g smør
  • 1 liter suppe
  • 1/2 liter mælk
  • 1 kvist timian
  • 250 g gulerødder og ærter (frosne)
  • 1 dl piskefløde
  • 1 tsk salt
  • 1/8 tsk friskkværnet peber
  • purløg
  • revet ost (Danbo)

Porrer og løg renses og skæres i tynde skiver og svitses i smørret. Derefter tilsættes suppen, mælken og timian, og det hele koger ca. 10 min. Gulerødder og ærter samt piskefløde kommes i. Retten koger atter 5 min., og smages til med salt og peber.

Servering: Lige inden servering klippes purløg over. Revet ost serveres til.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

 

 

Birthe's Madside