Birthe's Madside

 

Chilensk linsesuppe
Suppe, chile, vegetar 4 personer
  • 4 dl røde linser
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • ½ tsk salt
  • 14 dl vand
  • 4 æg
  • 4 skiver fransbrød
  • Parmasanost

Hak løg og hivdløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre (ca. 10 min.). Smag til med salt. Kog æggene i 4 minutter. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg ½ - 1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brrødterningerne over og server suppen med reven ost.

Parmasaosten kan skiftes ud med reven emmenthaler.

Kilde: Kim Lykkegaard 16-04-1997

 

 

Birthe's Madside