Birthe's Madside

 

" En af hver" suppe
(4 pers)
  • 1/2 liter hønsebouillon
  • 1 skrællet bagekartoffel i kvarte (175g)
  • 1 stilk bladselleri i mindre stykker (25g)
  • 1 zittauerløg i både (75g)
  • 1 skrællet æble i kvarte(125g)
  • 1 banan uden skræl (75g)
  • 1/4 liter piskefløde
  • 1/2 tsk karry
  • 1/2 tsk groft salt
  • Pynt:
  • Brøndkarse.
  • Tilbehør:
  • Smørristede franskbrødsskiver

Bring bouillionen i kog i en gryde. Tilsæt grønsager og frugt. Kog dem ved jævn varme og under låg i ca.15 min., eller til de er møre. Kom blandingeni en foodprocessor/hurtighakker og hak den ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. Hæld blandingen i en skål og lad den køle lidt af. Tilsæt fløde og karry. Smag suppen til med salt. Stil den tildækket i køleskabet i ca. et døgn. Server suppen kold.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

 

 

Birthe's Madside