Birthe's Madside

 

Estisk Silanka
(4-6 pers)
  • 2 store groft hakkede løg
  • 1 ds. tomat pure
  • olie
  • 2 spsk hakkede syltede agurker
  • 2 spsk hakkede grønne oliven
  • 2 spsk kapers
  • 200 g stegt kød
  • 200 g kogt skinke
  • 200 g pølser
  • salt, peber
  • 1½ l hønsebouillon
  • citron
  • persille
  • creme fraiche

Olien opvarmes, herefter tilsættes de grogthakkede løg samt tomatpuré. Det steger til løgene er blanke derefter tilsættes agurker, oliven og kapers der steger med et par min. Derefter tilsættes 1½ l hønsebouillon og suppen bringes i kog. Alt kødet deles i mndrette stykker (små firkanter) og tilsættes den kogende suppe og det bringes atter i kog. Når suppen atter koger er den klar til servering.

Servering: Citronskiver deles i kvarte og sammen med persille drysses det rundhåndet over suppen, der serveres rigeligt med creme fraiche til.

Kilde: Inge Hansen

 

 

Birthe's Madside