Birthe's Madside

 

Fransk grønsagssuppe med pistou
4 personer
  • 2 kartofler ca. 250 g

  • 2 gulerødder

  • 1-2 courgetter ca. 250 g

  • 1 porre

  • 1 løg

  • 1½ l bouillon

  • 1 spsk olivenolie

  • 150 g frosne grønne bønner

  • salt

  • peber

  • cayennepeber

Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i små terninger. Skær courgetten i terninger. Rens porren og skær den i skiver. Pil løget i skær det i terninger. Bring bouillon og olivenolie i kog i en gryde. Tilsæt grønsagerne, dog ikke bønnerne, og kog dem møre under låg i ca. 15 minutter. Kom de frosne bønner i gryden og varm dem igennem i 4-5 minutter. Smag suppen til med salt, peber og cayennepeber og server den i varme tallerkener med 1 spsk pistou i hver.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside