Birthe's Madside

 

Grønærtesuppe med skinke
4–6 personer
  • 2 små pakker (113 g) grønærter, frosne
  • 2 spsk hakkede løg
  • 50 g smør
  • 4 dl hønsebouillon af terning
  • 6 dl mælk
  • 125 g kogt skinke
  • salt
  • peber
  • 1,2 dl yoghurt naturel

Tø ærterne så meget op, at den ene pose kan moses med en gaffel. Smelt 50 g smør i en gryde og damp de hakkede løg. Tilsæt de mosede ærter samt mælk og bouillon. Bring suppen i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt de hele ærter og den finthakkede skinke. Smag til med salt og peber. Lige inden serveringen røres yoghurten i. Suppen serveres varm.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside