Birthe's Madside

 

Gylden suppe
4 personer

Netop de lidt gamle grønsager egner sig til suppe, som gulerødder, løg, evt. porrer og kartofler.

  • 4 gulerødder
  • 4 kartofler
  • 2 porrer eller 2 løg
  • 1¼ liter bouillon
  • lidt basilikum
  • evt. lidt friske løvstikkeblade
  • 1 dl cremefraiche
  • salt
  • peber
  • klippet persille

Alle grønsagerne renses, snittes fint og småkoger møre i bouillon i 15 min. sammen med krydderierne. Så blendes eller pureres grønsagerne og kommes tilbage i gryden med cremefraiche, salt, peber, evt. 1 spsk smør og lidt piskefløde, og suppen smages til. Serveres med lidt cremefraiche og klippet persille.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside