Birthe's Madside

 

Hvidløgssuppe 2
Suppe, hvidløg, forret
  • 20 fed hivdløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 porre
  • 2½ dl persille
  • 1 peberfrugt
  • 1½ spsk mel
  • 1 kg tomater
  • 1 liter hønsebouillon
  • 2 dl hvidvin
  • 1 knivspisfulf cayennepeber
  • Salt

Hak hvidløgne, skær porrene i ringe. Svits hivdløgne i en gryde med olin, kom porreringene i sammen med den hakkede persille og peberfrugtstykkerne. Drys mel på. Rør godt om og tilsæt tomaterne. Hæld bouillonen ved og kog i 20-25 min.. Kom vien i og kog igennem og smag til med salt og cayennepeber. Serveres med ristede brødskiver.

Det 1 kg. tomtater kan udskiftes med 1 - 1 ½ dåse flåede tomater.

Kilde: Kim Lykkegaard 12-04-1997

 

 

Birthe's Madside