Birthe's Madside

 

Indonesisk rejesuppe
(4 pers)
  • olivenolie
  • 1-3 spsk god karry
  • 1 stort løg i tern
  • 1-3 fed hvidløg i tern
  • 1½ dl hvidvin eller fiskebouillon
  • 1 ds flåede tomater
  • 2½ dl piskefløde
  • 1 ds ferskener
  • 200 g rejer
  • evt, salt og peber
  • icebergsalat
  • dild eller purløg
  • flutes

Karryen bruses af i olien. Løg og hvidløg svitses med uden at brune. Tilsættes hvidvin eller bouillon, flåede tomater, saften fra ferskner og piskefløde. Simrer ca. 15 min. Tilsæt ferskner i små tern og rejer (de må kun lunes, ellers bliver de hårde).

Servering: Striml icebergsalaten og læg den i en bunke på tallerkenen. Kom suppen over og pynt med en kinareje og et grønt drys.

Kilde: Ulla Søkilde, Risskov

 

 

Birthe's Madside