Birthe's Madside

 

Italiensk grønsagssuppe med tortelillini og ost
4 personer
  • 20 stk. tortelilliniringe, der koges i vand i ca 10 minutter

  • 3 grønsagsbouillonterninger

  • 1 ½ liter vand

  • 3 spsk tomatpuré

  • 1 gulerod

  • 1 lille porre

  • 1 lille blomkålshoved

  • 1 grøn og 1 rød peberfrugt

  • grønne bønner

  • lidt frossen bladspinat, i alt 300 g

  • salt

  • oregano

  • kørvel

  • esdragon

  • persille

  • revet ost

Vand og grønsagsbouillonterninger koges med tomatpuré, porre, gulerod i strimler og blomkål i små buketter, alt skal være tilpas mørt, og til sidst bønner og spinat. Suppen smages til med krydderierne. De kogte tortelinni blandes i, varmes med, og suppen serveres med klippet persille og revet ost.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside