Birthe's Madside

 

Italiensk hverdagssuppe
(2-3 pers)
  • 2 porre
  • 2 løg
  • Lidt olie
  • 1 liter vand + oksebouillon
  • Basilikum, salt + peber
  • Lidt ketchup
  • Ca. 200 g spaghetti i små stykker (ca. 2 cm.)
  • Fløde (evt. creme fraiche eller philadelphia ost)
  • 2 tomater i både
  • Revet ost

Porre snittes i skiver og løg hakkes. Svitser i olie ca. 1 minut. Vand + bouillon tilsættes. Krydderier, ketchup og spaghetti tilsættes. Bringes i kog. Koger ca. 8-10 min. Lige før spaghettien er færdig, tilsættes fløde og tomater i både. Koger et par minutter. Suppen smages til, evt. tilsættes en bouillonterning mere.

Servering: Serveres rygende varm. Revet ost drysses over suppen. Serveres med flûtes / italienske ciabatta brød. Alle mål er cirka-mål og kan varieres efter behov!

Kilde: Bente Fogt

 

 

Birthe's Madside