Birthe's Madside

 

Karrysuppe 3
4 personer
  • 2løg

  • 1 fed hvidløg

  • 15 g smør

  • 1 spsk karry

  • 1 liter hønsebouillon

  • 5 mellemstore kartofler

  • 1 dl mælk

  • 1 dl creme fraiche 18%

  • salt

  • peber

Skær løg og hvidløg i terninger og svits dem i en gryde med smørret. Tilsæt karry og lad det svitse med, så smagen frigøres. Hæld bouillon ved. Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger og kom dem i gryden. La d suppen småkoge under låg i 15 minutter, til kartoflerne er møre. Purer suppen i en foodprocessor eller gnid den gennem en sigte og kom den tilbage i gryden. Tilsæt mælk og creme fraiche, varm suppen igennem og smag til med salt og peber.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside