Birthe's Madside

 

Kold yoghurtsuppe
Supper, forretter, hovedretter 4 personer
  • 5 dl yoghurt naturel
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 2 dl grøntsagsbouillon (terning + vand)
  • 3 hakkede tomater (ca. 200 g)
  • 2 forårsløg i tynde ringe
  • 1 dl friskhakket persille
  • 1 tsk tørrer basilikum
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • Ristet brød:
  • 8 skiversandwichbrød
  • 50 g smør
  • 2 tsk revet zittauerløg

Bland yoghurt, cremefraiche og bouillon sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag suppen til. Stil den tildækket i køleskab i ca. 30 minutter.

Ristet brød: Smør brødet med smør og drys løg på. Rist brødskiverne på en plade med bagepapir midt i oven, i ca. 10 minutter ved 250°.

Kilde: Det er nemt med yoghurt naturel, Karolines Køkken.

Thomas V. Nielsen

 

 

Birthe's Madside