Birthe's Madside

 

Kyllingesuppe
(2 personer)
  • 1/2 kylling
  • 2 laurbærblad
  • 6 peberkorn
  • 1 tsk salt
  • 3 gulerødder
  • 1 pore
  • 1 dl ærter (frosne)
  • 1 dl majs (frosne)
  • 2 "Plader" kinesisk egg-nodels

Kog kyllingen i vand med laurbaær blade, peber og salt. Der bør være ca. 1,5 l vand (så det dækker) i 45 min. Skrælgulerødder og skær disse i skiver Fjern toppen af poren og de yderste blade. Skær pore i ringe. Tag kyllingen op og skær kødet fra benene. Tilsæt gulrødder, pore, lad koge i 10 min. Tilsæt egg-nodels og lad koge i to minutter. Tilsæt frosne ærter og majs. Lad koge op og server med flutes

Kilde: Mortens Opskriftsamling

 

 

Birthe's Madside