Birthe's Madside

 

Løgsuppe
(6 personer)
  • 8 mellemstore løg
  • 2 peberfrugter
  • 25 g plantemagarine
  • 2 tsk paprika
  • ca. 2 liter vand
  • 2 tsk salt
  • 1-2 tsk miso
  • bouquet garni ( timian, persille, lauerbærblade)
  • 3 fed finthakket hvidløg
  • kartoffelmeljævning

Skær løg og peberfrugter i små tern. Varm magarinen i en stor gryde, kom paprika i og svits det let igennem inden løg og peberfrugter tilsættes. Derpå tilsættes vand, salt og bouquet garni. Lad suppen småkoge i 20 minutter. Miso piskes i suppen, der lige får et hurtigt opkog, suppen smages til, herefter tilsættes hvidløg og en kartoffelmelsjævning. Ved servering kan der drysses paprika eller cayennepeber over.

Servering: Tilbehør: Udblødt; kogt hel hvede samt ostebrød.

Kilde: Heidi Sanna Petersen

 

 

Birthe's Madside