Birthe's Madside

 

Løgsuppe med ostebrød
(4 pers.)
  • 200 g løg
  • 50 g smør
  • 1 liter vand
  • 1/2 tsk salt
  • 1 knsp hvid peber
  • 2-3 suppeterninger
  • 4 skiver franskbrød
  • smør
  • revet ost (Danbo eller Samsø)

Løgene pilles, skæres i tynde skiver og svitses i smør. Vandet tilsættes sammen med krydderier og suppeterningerne. Det hele koger få minutter, til løgene er møre.

Servering: Suppen anrettes i 4 portionsskåle, som dækkes med en skive smørsmurt franskbrød og drysses med rigeligt ost. Gratineres hurtigt i varm ovn ved 225C Serveres straks.

Gratinerede ostebrød kan også serveres ved siden af suppen, hvis man foretrækker dette, fremfor at komme brødene i suppen.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

 

 

Birthe's Madside