Birthe's Madside

 

Majssuppe med rejer
(4 pers)
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 spsk olie
  • 1 stort løg
  • 1 gul peber
  • 2 skive bacon
  • 2 tomater
  • 3 dl majs
  • 1 liter fiskebouillon (evt. terning)
  • 1/2 tsk tabasco
  • 200 g rejer
  • 1 dl hakket persille
  • salt, peber
  • flütes

Melet svitses i olien for svag varme til det er lysebrunt. Løget hakkes. Peberfrugten renses for stilk og kerner og skæres i terninger. Løg og peberfrugt svitses med. Baconskiverne skæres i små terninger og svitses med. Tomaterne skoldes, flås, hakkes og tilsættes. Majs, bouillon, tabasco og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 40 min. Suppen mixes sammen i foodprocessor. Varmes op igen, rejer og persille vendes i og varmes igennem. Smages til med salt og peber. Serveres med flûtes.

Kilde: Vinklub Nr. 1, februar 1993.

 

 

Birthe's Madside