Birthe's Madside

 

Mexikansk kartoffel-gazpacho
Suppe 4 personer
  • ½ kg solmodne tomater
  • 1 hakket rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt (rød ellerg grøn)
  • 2½ dl kogte mellemstore kartofler
  • 1 lille agurk
  • 1 lille jalapeno peber
  • 2 spsk rødvins eddike
  • 2 spsk limesaft
  • 5/8 dl frisk hakket koriander
  • Salt - friskkværnet peber

Skold tomaterne og fjern skind og kærner. Hak dem. Skær de kogte kartofler i tern. Fjern peberfrugtens frugtstol og skær kødet i tern. Skræl agurken, fjern kærnerne med en ske og skær kødet i tern. Fjern jalapeno-peberens frøstol! - de fås også syltede og er ikke så stærke som chili'er - hak kødet. Blend alle ingredienser - smag til med salt og peber. Sæt i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den hakkede koriander i ved serveringen og pynt evt. Med lidt hakket peberfrugt.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 28-02-1996.

 

 

Birthe's Madside