Birthe's Madside

 

Nuddelsuppe
  • kyllingeben
  • svineribben
  • hakket flæskefars
  • rejer
  • champignoner
  • ingefær
  • hvidløg
  • nudler
  • salt
  • peber
  • vetsin
  • lys soya
  • purløg

En gryde med vand bringes i kog, hvorefter rejerne kommes i og koges et øjeblik og tages op igen. Herefter kommes kyllingeben og ribben i det samme vand og koges. Der tilsættes et par skiver ingefær sammen med salt, peber og vetsin og lys soya. Mens dette koger varmes en pande med lidt olie og det snittede hvidløg brunes let. Det hakkede svinekød kommes på og steges, hvorefter der tilsættes champignon og der slukkes. Umiddelbart før man er klar til at spise tages lidt af suppen over i en mindre gryde og bringes i kog. Nudler tilsættes passende til én portion og gives et let kog, hvorefter de hældes i en dyb tallerken sammen med suppen. Det stegte svinekød kommes over sammen med ribben. Rejerne pilles og kommes i og der tilsættes lidt klippet purløg. Hvis det ønskes kan der tilsættes lidt mere suppe.

Af Annie Yeo Christensen

Kilde: Jørgen Christensen

 

 

Birthe's Madside