Birthe's Madside

 

Ostesuppe med porrer
Suppe, hovedret 4 personer
  • 1 porrer
  • 2 tsk smør
  • 3 tsk hvedemel
  • 1 liter bouillon
  • 5/16 liter ost (reven fed ost)
  • 1 æggeblomme
  • 1/4 liter fløde
  • Rejer
  • Muslinger (dåse)
  • Bladselleri
  • Agurk
  • Peberfrugt

Rens porren, snit i tynde ringe, svits i en gryde uden at brune. Rør melet i og tilsæt bouillon lidt ad gangen. Lad koge 3-5 min. Rør osten i og lad den smelte. Suppen må *ikke* koge nu, ellers bliver osten sej. Smag til med salt og peber. Rør æggeblommen sammen med fløden i suppeterrinen og hæld den varme suppe i terrinen.

Server efter ønske med fyld af rejer/muslinger/...

 

 

Birthe's Madside