Birthe's Madside

 

Pasta Pollo

Retten er en mellemting mellem en gryderet og en suppe.

Arbejdstid: 10 minutter

Kogetid: 12 minutter

  • 75 g pasta
  • 25 g fintsnittet porre
  • 50 g frosen rosenkål
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 1 knivspids esdragon
  • 1 spsk hakket persille
  • 50 g grillet eller kogt kyllingbryst uden ben
  • 1 skive rød peber
  • 1 spsk yoghurt naturel

Læg pasta, porrestrimler og rosenkål i en gryde, hæld bouillon på og drys med esdragon. Lad det koge 8-9 minutter, til pastaen er næsten mør. Bland persille, små stykker kylling og tern af peberfrugt i. Lad det simre yderligere et par minutter til det er helt gennemvarmet.Tag gryden af varmen og rør yoghurt i.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside