Birthe's Madside

 

Stærk og sur suppe
  • 1 plade MS Paradiso ægnudler
  • 5 dl hønsebouillon
  • 1 spsk olie
  • 125 g kalkun- eller kyllingbryst
  • 1 fed hvidløg
  • 2 forårsløg eller 1 porre
  • 1 spsk balsamico eddike
  • 1½ tsk sesamolie
  • 1 tsk Sambal Oelek
  • 2 spsk Ketjap Manis
  • 1 æg
  • frisk, hakket koriander eller evt. persille

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Rens og snit forårsløg i aflange ringe. Pil og hak hvidløget fint. Skær kødet i små terninger.Varm olie på en pande, svits kød og hvidløg 2 minutter, tilsæt forårsløg, svits 1 minut –og sluk for varmen. Opvarm hønsebouillon og tilsæt eddike, sesamolie, sambal oelek, og ketjap manis. Bring suppen i kog tilsæt det svitsede kød og forårsløg. Pisk ægget og hæld det i den kogende suppe i en tynd stråle. Kom nudlerne i 2 suppekopper, fordel suppen over og drys med hakket koriander på toppen.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside