Birthe's Madside

 

Tomatsuppe med jordnødder og æg
Suppe, vegetar 4 personer
  • 10 store tomater
  • 3 løg
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk karry
  • 1 dl jordnødder
  • 6 dl vand
  • 2 æg
  • Salt
  • Peber

Finhak tomater og løg. Varm olien i en gryde og svits løgene med karry. Hæld tomaterne i og lad det koge i ca. 5 minutter. Knus eller mal jornødderne. (saltede jordnødder kan bruges, hvis man vasker dem rene for salt og tørrer dem). Bland jordnødderne med lidt vand og hæld dem i suppen. Hæld resten af vandet ved, og smag til med salt og peber. Kog æggene (hårdkogt). Pil dem og del dem i 4. Læg æggene i suppen lige før dem skal serveres.

Kilde: Kim Lykkegaard 16-04-1997

 

 

Birthe's Madside