Birthe's Madside

 

Vildtsuppe med kastanjer og hareboller
6 personer forret
  • vildtfond
  • vildtsuppeboller
  • 30 g smør
  • ½ dl sherryeddike
  • ½ dl tør sherry
  • 250 g kastanjer (klargjort afskallet vægt + 12 ekstra)
  • salt
  • peber
  • hakket persille

Rids kastanjerne og bag dem ca. 15 minutter i bunden af ovnen ved 225 grader til skallerne åbner sig og den brune hinde slipper kastanjen. Lad dem køle lidt af og tag så kastanjerne ud af deres "skal". Tag kastanjerne fra, og skær ud i mindre stykker.

Kog sherry og sherryeddike ind til det halve. Hæld suppen på, kom kastanjerne i og kog til de er møre. Blend så suppen. Smag til med salt, peber og smør. Garner suppen med Vildtsuppeboller, kastanjestykker og hakket persille.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside