Birthe's Madside

 

Vintersuppe med røget medister

Arbejdstid: 20 minutter

Kogetid: 40 minutter

Fryseegnet

  • ½ lille hvidkålshoved
  • 2 store løg
  • 3 gulerødder
  • 1-2 porrer
  • 3-4 spsk smør eller olie
  • 1½ liter hønse-eller kalvebouillon
  • 1 ring røget medisterpølse
  • Tilbehør:
  • hakket persille
  • groft land- eller rugbrød

Snit kålen meget fint og svits den i fedtstoffet i en gryde sammen med skivede løg, gulerødder og skivede porrer. Hæld væden ved og lad det koge ved svag varme under låg i en god halv time. Kom skivet medisterpølse i og kog endnu 8-10 minutter. Smag suppen til og kom hakket persille på.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside