Birthe's Madside

 

Brombærsyltetøj med stjerneanis

  • 600 g sukker

  • saft af 1 citron

  • 2-3 hele stjerneanis

  • 1 kg brombær (bruger man de vilde skal både sukker- og citronmængden sættes lidt op)

  • evt. konserveringsmiddel

Kog sukker og vand sammen. Tilsæt saften af citronen og de hel stjerneanis og lad lagen koge igennem for svag varme i 10 minutter. Kom de skyllede nippede bær i sukker lagen og kog dem ved svag varme 5 minutter. Tag bærrene forsigtigt op og læg dem i 2-3 glas, der er skoldede og Atamonskyllede. Kog lagen yderligere ind, tag lagen af varmen og tilsæt evt. konserveringsmiddel ig hæld den over brombærrene. Stilles køligt.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside