Birthe's Madside

 

Citron-pickles

  • 3 citroner - usprøjtede

  • 1 dl vand

  • 2 løg

  • 4 fed hvidløg

  • 2 friske grønne chilier

  • 2 friske røde chilier

  • 3 cm frisk ingefær - revet

  • 150 g rosiner

  • 2 spsk farin

  1. Citroner skæres i små tern (med skal) og koges i ca. 10 minutter med vandet.

  2. Imens hakkes løg, hvidløg og chili.

  3. Tilsæt alle ingredienser og kog det hele uden låg i 10 minutter. Hæld blandingen på rene glas.

Tips: Brug evt. halvt så meget chili fra starten - smag undervejes, og tilsæt efter smag gradvist mere - blot det koges godt igennem inden det hældes på glas.

Servering: Citronpickles, der har en stærk, men frisk smag, kan serveres til for sig selv. Den kan holde sig et par måneder i køleskab.

Kilde: Jyllands-Posten - Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside