Birthe's Madside

 

Krydret tomatsauce
  • 2 kg purétomater
  • 175 g løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 røde og 1 grøn peberfrugt
  • 1/4 l eddike
  • 250 g sukker
  • 1 spsk salt
  • 1 knsp. cayennepeber
  • 1 tsk ingefær
  • 1 tsk muskat
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk flydende Atamon

Tomaterne skylles, løgene skoldes og pilles, og stilk samt kerner fjernes fra peberfrugterne. Tomater, løg og peberfrugt skæres itu og kommes i en foodprocessor eller males hurtigt igennem kødmaskinen. Pureen blandes med eddike, sukker samt krydderier og koges uden låg ca. ½ - 1 time, til saucen begynder at blive jævn. Atamon rørs i, og saucen hældes i Atamonskyllede flasker, der bindes til med det samme.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside