Birthe's Madside

 

Mangochutney med æbler og rosiner [Indisk]
1 portion
  • ½ frisk rød chili
  • 1 spsk salt
  • 1 fast mangofrugt
  • 4 spsk hakket persille
  • 3 æbler
  • 2 spsk revet kokos
  • 3 dl rosiner
  • 1 ½ dl vineddike
  • 4 spsk honning
  • 1 ½ dl vand

Skyl chilien. Skræl mangofrugten og æblerne. Skær mangokødet fra stenen. Fjern kernehuset fra æblerne. Skær mangokødet og æblerne i mindre stykker og hak chilien. Småkog alle ingredienserne sammen under låg i 25 minutter. Rør en gang imellem. Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind uden låg til passende konsistens. Hæl blandingen på rene glas med tætsluttende låg. Chutneyen kan holde sig 2 måneder i køleskabet.

Kilde: Steen Larsen, "Grøn mad over alle grænser".

 

 

Birthe's Madside