Birthe's Madside

 

Passionsfrugtsyltetøj med lime

Passionsfrugter fås hele året som import-vare, og selv om skallen er lettere indtørret og indskrumpen i forhold til de friske frugter, man kan få der, hvor de dyrkes, er smagen ganske god og frugten holdbar.

  • 1 kg passionsfrugt (grønne eller gule)

  • ¾ kg sukker

  • 2 limefrugter

  • 200 g lyse rosiner

  • evt. konserveringsmiddel

Halver alle passionsfrugterne og skrab frugtkødet ned i en gryde, der tilsættes sukker og saft og reven skal af limefrugterne. Lad massen koge igennem til lidt af væsken er fordampet, ca. 10 minutter, og tilsæt så rosinerne, der lige koger med i 5 minutter. Tag gryden af varmen og tilsæt evt. konserveringsmiddel. Kom syltetøjet på skoldede Atamonskyllede glas og stil dem køligt.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside