Birthe's Madside

 

Squash pickles 2

  • ½ kg squash i stave eller skiver

  • ½ kg blandede grønsager, f. eks. lige dele snittede grønne bønner, skivede gulerødder, broccoli og blomkålsbuketter, små løg

  • Saltlage:

  • 150 g groft salt pr. liter vand

  • Eddikelage: Pr. liter eddike

  • 350 g sukker

  • 1 tsk hele peberkorn

  • 2 stk hel sennep

  • 2-3 skiver peberrod

  • konserveringsmiddel

Giv grønsagerne et kort opkog i saltlagen, og lad dem trække heri 1 døgn. Lad dem herefter dryppe godt af i en sigte og kom dem på rene glas. Bring alle ingredienserne til eddikelagen i kog. Lad den koge nogle minutter og hæld den over grønsagerne i fadet. Giv lagen et kort opkog efter et par dages forløb og tilsæt konserveringsmiddel. Hæld over grønsagerne og luk for krukken eller glas.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside