Birthe's Madside

 

Syltede peberfrugter
  • 2 grønne, 2 røde og 2 gule peberfrugter (ca. 900 g )
  • 1 liter vand
  • 3 spsk salt
  • Syltelage:
  • 4 dl eddike
  • 250 g sukker
  • 1 tsk Atamon

Peberfrugterne flækkes, og kerner og stilk fjernes. Derefter skylles de godt og skæres i strimler. Vand og salt piskes sammen, og heri kommes peberstrimlerne. Stilles koldt i 3 timer, derefter hældes saltlagen fra. Eddike og sukker bringes i kog i 2 min. Peberstrimler drysses i og varmes op til kogepunktet. Atamon tilsættes. Fyldes i rene Atamonskyllede glas, der bindes til med det samme. Egnet til salatblanding til kød og fisk.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside