Birthe's Madside

 

Syltede squash
  • 8-10 squash, 18-20 cm lange

  • 75 g groft salt

  • 125 g sylte eller skalotteløg

  • 1 stykke peberrod, 6 cm lang

  • 5-6 basilikumblade

  • Lage:

  • 1 liter eddike

  • 300 g sukker

  • 1 pose krydderiblanding

  • konserveringsmiddel

Skær den yderste stilkende af grønsagen og skær den herefter i skiver. Kom dem i en skål og drys dem med salt. Lad dem trække hermed i 4-6 timer. Skyl squashskiverne og kom dem i glas skyllet med Atamon. Tilsæt pillede løg, peberrod og basilikum. Kog eddike, sukker og krydderier få minutter, tag det fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel, inden det hældes over squash og løg i glasset. Luk straks til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside