Birthe's Madside

 

Syltede vindruer 2

Vindruer kan bruges som andet end spisefrugt. Prøv at sylte dem, det er dejligt tilbehør til vildt, fjerkræ og flæskesteg. Skyl 500 g vindruer, lad dem dryppe godt af og kom dem i en krukke med 4 dl hvidvin, ½ dl hvidvinseddike og ½ dl vand. Lad dem trække natten over. Hæld lagen fra og bring den i kog med 350 g sukker og 1 stykke hel kanel. Kom vindruerne i en rengjort krukke og hæld den kogende lage over. Lad vindruerne trække til næste dag. Varm forsigtigt druer og lage op til kogepunktet. Tag vindruerne op med en hulske og læg dem i en krukke. Lad lagen koge ind ved god varme nogle minutter, tag den fra varmen og rør konserveringsmiddel i. Hæld lagen over vindruerne og luk med låg eller syltecellofan.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside