Birthe's Madside

 

Burritos - Hvedemelstortillas med fyld
Mexicansk, hovedret, vegetar mad
  • 8 hvedemelstortillas
  • 1 spsk olie
  • 1 løg
  • 550 g Frijoles Refritos
  • 1 lille salathoved
  • 3 modne tomater
  • 6 forårsløg
  • 225 g Cheddarost, fint revet
  • 12 spsk Guacamole eller 12 spsk Salcita de Jitomate

Pak tortillaerne ind i alu-folie og varm dem op i en 150 gr. varm ovn. Bare længe nok til, at de bliver bøjelig og lette at rulle sammen. Skær løg og tomater i skiver og hak forårsløgene fint. Varm olien på en pande og sautér løgskiverne let. Kom bønnerne ved og lad dem varme godt igennem under omrøring i ca. 5 min. Læg 2 spsk. af bønne-blandingen midt på hver tortilla, drys med salatstrimler og fordel tomatskiver, forårsløg og reven ost herover. Luk tortillaerne sammen til små pakker, som fæstnes med en eller flere tandstikkere. Læg tortillapakkerne i et ovnfast fad, dæk dem omhyggeligt med alufolie og sæt dem i en 180 gr. varm ovn i 20 min. Lige inden de serveres, fordeles guacamole eller salcita de jitomate over de varme pakker.

 

 

Birthe's Madside