Birthe's Madside

 

Champignonpate
  • 80 g løse ris
  • ½ kg grofthakket champignon
  • 3 mellemstore zittauerløg
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 50 g hakkede hasselnøddekerner
  • 1 stk tørret timian
  • 50 g smør
  • 2 æg
  • ¼ l piskefløde
  • 2 tsk groft salt
  • peber

Kog risene efter anvisning på emballagen. Lad dem køle lidt af. Blad champignoner, løg hvidløg hasselnøddekerner og timian. Brun champignonblandingen i gyldent smør i en stor pande. Hæld blandingen i en røreskål. Tilsæt ris, æg, fløde, salt og peber, og rør "farsen" godt sammen. Fyld den i en smurt patéform, og bag den uden låg midt i ovnen.

Bagetid: Ca. 60 min. ved 175 grader.

Kilde: Finn Skaaning

 

 

Birthe's Madside