Birthe's Madside

 

Mexikansk bønnegryde
Kødløs dag - Personer: 4
  • 1 dåse bønner i tomatsovs
  • 2 løg
  • olie
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g champignion
  • 500 g tomater
  • peber
  • 5 dl grønsagsboullion
  • maizenalmel
  • evt. lidt ærter
  • persille
  • lidt cayennepeber
  • salt
  • andre kryd. efter behag

Løgene hakkes og brunes i olien. Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med halve champignion. Simrer 5 min. Tomaterne skæres i små stykker og blandes i gryden. Boullionen hældes i, og det simrer endnu 5 min. Bønnerne tilsættes, og der jævnes med lidt Maizena rørt ud i vand. Der smages til med krydderier, og der drysses persille over inden servering.

Ris, pasta eller flütes serveres som tilbehør.

Kilde: Anne Lindholt, 29 Aug 93

 

 

Birthe's Madside