Birthe's Madside

 

Orientalsk gryderet 2
4 personer - Tilberedningstid: Totaltid: 40 minutter. - Arbejdstid: 35 minutter.
  • 4 skiver ananas (friske)
  • 300 g hvidkål
  • 1 peberfrugter
  • 2 gulerødder
  • ½ agurk
  • 250 g champignon
  • 2 spsk olie
  • 75 g bønnespirer
  • 2 dl vand
  • 1 tsk grønsagsbouillon
  • 2 spsk soya
  • salt og peber
  1. Skyl og istandgør grønsagerne.
  2. Skær den midterste hårde del af ananasskiverne væk, løsn kødet langs skallen.
  3. Skær kål og peberfrugt i tynde strimler. Gulerod og agurk i 4 cm. lange stave.
  4. Skær champignon i skiver og ananassen i terninger.
  5. Svits kålen 3 minutter i en gryde med olie. Tilsæt de øvrige grønsager samt ananas. Svits yderligere 3 minutter.
  6. Kom vand, bouillon og soya i. Småkog retten 5 minutter uden låg. Rør engang imellem. Smag til med salt og peber.

Stegte bananer: Bananerne skrælles, halveres og skæres igennem på langs. Steges i plantemargarine 2 - 3 minutter på hver side, hæld lidt citronsaft over servering.

Serveres med ris, æblechutney og sur-sød sovs samt stegte bananer.

Kilde: Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside